EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - Şehsuvarbey Ortaokulu

Ali ÇÖMLEK - Okul Müdürü

1980 Denizli doğumludur.İlk ve orta öğrenimini Başkara Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulunda okudu.Lise eğitimini Denizli Akköy Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi´nde tamamladı.Üniversite eğitimini  Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Aile Ekonomisi Ve Beslenme Öğretmenliği Bölümünde 2006 yılında  tamamladı.Aynı yıl Samsun Alaçam İlçesi Cumhuriyet Ortaokulu´na Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak atandı.2010 yılında Uzunköprü Şinasi İlkokulunda göreve başladı.2012 Yılında Uzunköprü Özel Eğitim Uygulama Merkezinde müdür yardımcılığı görevine başladı.2013-2014 Eğitim Öğretim yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Beslenme Öğretmenliği Bölümünde yüksek lisansa başladı, bu yıl itibariyle yüksek lisans 2. sınıfa devam etmektedir.2014 Aralık ayı itibari ile Şehsuvarbey Ortaokuluna  müdür olarak görevlendirilmiş olup halen görevine devam etmektedir.Evli ve iki çocuk babasıdır.