EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - Şehsuvarbey Ortaokulu

Nis

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sevgi, umut ve neşe dolu günler gerçirmesi dileğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi mayıs ayı "Mısra Ezberleme" etkinlikleri kapsamında Şairlerimiz ve Şiirleri panosu hazırlanmıştır.

Mrt

Okulumuzun küçük erkekler masa tenisi takımı Uzunköprü ilçe birincisi oldu ve Keşan ilçesinde yapılacak olan grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz küçükler futbol takımı Safiye Erol Ortaokulu ile berabere kalarak yoluna devam etti. Başarılar dileriz.

Mrt

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü okul programımızla kutladık.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Mevlana" panosu hazırladık. Bu ay sınıflarda Mevlana'nın hikayeleri okumaları gerçekleştirilecektir.